Brunner-Kaminer
Startsidan Produkter/översikt Teknik Kontakt Återförsäljare Gratis björkvede

Startsidan Produkter/översikt Teknik Kontakt Återförsäljare Gratis björkvede

 
Brunner-Kaminer, Om Brunner

Gratis björkved

Få en gratis säck med björkved

Vi har nu en kampanj med erbjudande till dig som har en kamin, öppen spis eller annan eldstad. Du kan få en gratis säck med björkved som är ren, kluven och torkad. Vid leveransen har du också möjlighet att köpa 1m3 prima björkved för endast 400 kronor som du betalar kontant eller med BankID. Du är kanske van vid att elda med pellets men nu kan du prova med ved som har en helt annan mysfaktor. Björkved är också den bästa veden, den brinner jämnt och länge. Erbjudandet gäller hela året 2019 om du anmäler dig här på nätet och så länge lagret räcker.

  • Gratis säck med björkved
  • Prima ved, ren, kluven och torkad
  • Möjlighet att köpa 1m3 björkved för endast 400 kronor
  • Utan konto och utan insättning - betala vid leverans!
  • Erbjudandet gäller 2019 vid anmälan online

Mysigt med kamin

En öppen spis är väldigt mysigt men det blir mycket värmespill, man eldar ofta för kråkorna. Med en kamin får du snabbare upp värmen i huset och det blir minst lika mysigt. Eldar du då med ved så sprider sig även en härlig doft i hemmet och det är väldigt rogivande att lyssna på det sprakande ljudet. Trä är ju också en återväxande råvara som dessutom är en bra och krissäker energikälla.

Om du funderat på att installera en kamin kan du titta på våra nya modeller som är mycket lätta att installera. Vi har många miljövänliga och energisnåla kaminer och vedspisar att välja på som lätt kan anslutas till er befintliga skorsten. Vi har under många år levererat våra eldstäder till murare i hela Europa, en bra murare kan installera den på en eller max ett par dagar.

Om du inte redan har en skorsten kan vi tipsa om flera duktiga hantverkare som kan lösa det och som också har licens för ställningsbyggen, skylift och saxlift. Du kan då få ett kostnadsförslag där rotavdraget ingår. Som fastighetsägare har du rätt till rotavdrag (30 % av arbetet) oavsett om du äger eller arrenderar marken.

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig

Om du fyller i formuläret här så kontaktar vi dig (utan registrering) och kommer överens om när och var veden ska levereras. Du kan då också meddela om du vill köpa till ved för det mycket förmånliga priset av 400 kronor per 1m3. Erbjudandet gäller endast en gång per hushåll. Så ta tillfället i akt!

Namn:
Email:
Meddelande: